Räppifantasioista henkilökohtaisempaan suuntaan – Adi L Haslan toinen albumi julkaistaan marraskuussa

Ibrahim Sekersöz

Platinaa striimanneen artistin tuoreimmasta singlestä on tehty unenomainen video.

Adi L Haslan pitkään työn alla olleelle toiselle pitkäsoitolle on lyöty julkaisuajankohta lukkoon. Odotettu levy julkaistaan perjantaina 3. marraskuuta ja se kantaa nimeä Pieni punainen kana.

– Ensimmäisen Habiturientti-sooloalbumin julkaisusta on pari vuotta aikaa ja nyt oli oikea aika koota uusi yhtenäinen kokonaisuus kasaan. Idea uudesta albumista kypsyi singlejen tekovaiheessa ja törmäsin äänitysten aikana lapsuudesta tuttuun Pienen punaisen kanan tarinaan, jossa kiteytyi hauskalla tavalla omia ajatuksia itsenäisen reitin kulkemisen haasteista, Adi L Hasla kertoo.

– Pienen punaisen kanan tarinassa päähahmolla on vaikeuksia löytää tarvittavaa apua töihinsä ja päätyy lopulta hoitamaan asiat itse. Mulla on ympärilläni vahva verkosto tekijöitä ja levyn teeman tarkoitus on herättää ajatuksia yhteistyön ja tuen tärkeydestä elämässä, artisti jatkaa.

Adi L Haslan debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2015 levy-yhtiö Monsp Recordsin kautta, mutta sen seuraajan julkaisijana toimii Universal Music. Kakkosalbumi poikkeaa julkaisukanavansa ohella edeltäjästään myös sisältönsä puolesta.

– Levystä muodostui soundiltaan aiempaa tuotantoani melankolisempi ja siinä kuuluu ne pari edellisen albumin jälkeen elettyä vuotta. Debyyttialbumini oli teemoiltaan osittain räppifantasiaa ja tälle projektille haastoin itseni kirjoittamaan henkilökohtaisempia tekstejä, Adi L Hasla avaa.

Uuden pitkäsoiton viimeisimmästä singlelohkaisusta Lähe vaan on nyt julkaistu musiikkivideo, jonka on ohjannut Jaakko Jokela. Tsekkaa tuore video alta!