Räppiä ja räväkkää bändimeininkiä – tervetuloa Jankan Eläinpuistoon

Tamperelainen Jankan Eläinpuisto julkaisee toisen sinkkunsa ’’Puistossa’’ huomenna.

Bändin ensimmäinen sinkku Somenia julkaistiin musavideon kera syksyllä 2018. Nyt tammikuussa tuotanto saa jatkoa Jankan Eläinpuiston julkaistessa Puistossa-nimisen kakkossinglen musavideoineen tamperelaisen Tuore Recordsin kautta huomenna torstaina, 31. tammikuuta.

Puistossa on jollain tavalla yhtyeen omanlainen kaapista tulo. Ensimmäinen sinkku oli parin minuutin mittainen suoraviivainen rykäisy, jossa ei kappalerakenteilla leikitelty. Puistossa murtaa tämän kaavan ja esittelee orkesterin monipuolisempana kaikilla osa-alueilla. Genrerajat saavat myös samalla kyytiä ja vaikutteita voi kuulla täysin eri genrejen ääripäistä. Puistossa on itseironinen kappale siitä mitä bändi- ja kämppiselämä on Jankan Eläinpuistossa.”

Yhtye sekoittaa räppiinsä räväkkää bändimeininkiä rosoisin vivahtein. Orkesteri koostuu kahdesta mc:stä ja kolmen hengen rytmiryhmästä.

Jankan Eläinpuisto julkaisee Tuore Recordsin kautta esikois-EP:nsä Puisto Kuntoon vuoden 2019 aikana, ja lisää maistiaisia lätyltä on luvassa lähitulevaisuudessa.

Huomisen sinkkua odotellessasi katso yhtyeen ekan sinkun musavideo alta: