Räppärit tekivät biisin kaljan juomisesta – katso video!

B-luokan lähiöjulkkiksilta tipahti uutta materiaalia.

Sori Seiska-henkisestä otsikosta, oli pakko. Heinone made us do it!

Puhutaan nyt kuitenkin vähän asiaakin. Paluun tehneessä Konala Cartellissakin aikoinaan Tunkio-nimellä vaikuttanut Heinone on lyönyt päät yhteen oululaislähtöisten underground-konkarien Temben ja Ändin kanssa. Lopputuloksena on Donnie Brassin tuottama raita B-luokan lähiöjulkkis, jolle on kuvattu videokin.

Sessiohengessä purkitettu yhteistyöraita toimii anthemina kaikille suomiräpin pitkäaikaistyöttömille. Kappale on siis omistettu niille, joille kantakuppilassa tarjotaan kalja ja kysytään “Hei ku sä oot tommonen räppäri, niin tunneksä Cheekin?”

– Väsäsin tota kertsiä, kun Heinone tuli ihan vaan bisselle ja sessaroimaan studiolle. Soitin demon ja se oli mukana samantien ja tuli seuraavalla viikolla tekemään oman osuutensa, Tembe kertoo.

Kolmikko halusi tehdä hyvän fiiliksen lähiörallin, ja siinä he myös omasta mielestään onnistuivat. Oli tosin lähellä, ettei kappaleen purkittaminen onnistunut.

– Kun mä menin äänittämään sitä verseä, niin jätkillä oli sähköt poikki maksamattomien laskujen takia, Heinonen nauraa.

Lopulta räpit saatiin narulle Konala Cartellin Visvan studiolla.

Karaoken suomenmestari Ändillä on kolmikon mukaan Helsingin Kannelmäen Kannel Pubissa ihan virallinen lähiöjulkkis-status, joten kuvauspaikan valitsemisen suhteen ei ollut epäselvyyksiä.

– Biisiä oli kiva tehdä, mutta videota oli tosi kiva tehdä, kun Kannel Pub pisti häppärit päälle kuvausten ajaksi! Kiitokset sinne suuntaan, Heinone päättää.

Tsekkaa tuore video alta. Visuaaleista vastaa Überin Teemu Saario eli Chebaleba.