Räppäri joutui putkaan ja missasi kolme lentoa – hyppää mukaan Läskien Lokkien keikkarundille

Läskien Lokkien kaikkien aikojen keikkakiertueesta julkaistiin dokumentti.

Viime perjantaina internettiin julkaistiin kaikkien kuultavaksi Läskien Lokkien Lentoon-sinkku sekä samanniminen kiertuedokumentti.

Koko kansan haittalinnut Läskit Lokit ovat kiertäneet uransa aikana keikkapaikkoja aina pienistä pubeista isoihin festareihin. Railakkaista reissuista on useimmiten jäänyt käteen hyviä muistoja, joten oli selvää, että syksyllä julkaistun Maailman Kovin -EP:n kunniaksi järjestettäisiin keikkakiertue. Tällä kertaa perus bisselaatikon lisäksi mukaan tarttui kamera, tavoitteena ikuistaa kiertue ja julkaista dokumentti kaiken kansan nähtäväksi.

Kommelluksilta ei vältytä kun Läskit Lokit rundaavat pitkin maita ja mantuja. Kaikkien aikojen pohjat veti maaliskuun keikkareissu Rap Weekend Saariselkä -festivaaleille, jolloin räpduon toinen jäsen Tommi Prkl joutui keikan jälkeen putkaan ja myöhästyi seuraavan päivän lennolta. Artisti sai hoidettua korvaavan paluulipun illemmaksi, mutta häntä ei otettu lentokoneen kyytiin, ja koska yöpaikkaa ei enää ollut, joutui Tommi menemään uudestaan putkaan yöksi. Seuraavalle päivälle järjestyi jälleen uusi lento, mutta miestä ei näkynyt tämänkään koneen kyydissä. Iloinen kotiinpaluu onnistui vasta neljännellä lentolipulla.

Lokit on rantalintujen lahkoon kuuluva heimo sekä hieman läskimpänä versiona vuodesta 2011 vaikuttanut jyväskyläläislähtöinen laulu- & soitinyhtye. Kaksikkoa on nähty ahkerasti keikoilla ympäri maata ja yhtyeen arjesta ammentavia rentoja räpkappaleita on kuulunut niin YleX:n kuin Bassoradionkin aalloilla.

Katso alta Läskien Lokkien 16-minuuttinen dokkari, jonka aikana kuullaan myös tuore Lentoon-biisi.