Rähinältä ei toistaiseksi ole tiedossa uutta Pommi-mixtapea, mutta teoriassa sellainen saattaisi kuulostaa esimerkiksi tältä

HALKO eli siskokset Hanna Halko ja Rauha Halko.
Laura Salonen

HALKO tiputti uuden streetstylen.

Rähinä Records kunnostautui vuonna 2003 julkaisemalla kaksi Pommi-mixtapea, jotka ovat viime viikkoina saaneet taas huomiota osakseen. Mixtapet muistetaan muun muassa niin sanotuista streetstyle-kappaleista, joilla Rähinän jengi sylki muilta artisteilta lainattuihin biitteihin.

Viime vuonna Rähinälle kiinnitetty tulokasduo HALKO on nyt julkaissut samassa hengessä tehdyn uuden kappaleen, johon on poimittu Eminemin katalogista Without Me -hitin instrumentaali. Streetstylessä biitin päälle omat laininsa tiputtelee siskoksista Rauha.

Kuuntele Na na na alta. Tulevana viikonloppuna HALKO on mahdollista nähdä livenä Helsingin Mascotissa ja Lahdessa ravintola Torvessa.

While we at it, kannattaa myös kuunnella kaksikon aiempi hal.K.O. -streetstyle. DJ Mista-S:n radio-ohjelmassakin soitetussa kappaleessa hyödynnetään Styles P:n, Sheek Louchin ja Jadakissin muodostaman The Loxin Money, Power & Respect -biittiä.