Rähinä Recordsin toimitusjohtaja vaihtuu

Rähinän leirissä tapahtuu isoja muutoksia levy-yhtiön valmistautuessa 20-vuotisjuhlavuoteensa.

Vuodesta 1989 Tampereella järjestetty ja maailman kolmanneksi vanhin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media on saanut uudet omistajat. Suomen Musiikki & Media-Tapahtumat S.M.M. Oy:n uudet omistajat ovat Tampere-talo Oy, Tiketti Oy, Sublime Music Agency Oy ja Juha Kyyrö. Yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Essi Kivitie, joka on viime vuosina toiminut Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön jäsenten perustaman Rähinä Recordsin toimitusjohtajana. Kivitie aloittaa tapahtuman uutena toimitusjohtajana 26. tammikuuta 2018.

– Nyt oli aika kääntää sivua ja siirtyä eteenpäin urapolulla uusien haasteiden pariin. On upeaa päästä tekemään yhteistyötä uusien omistajien ja hallituksen kanssa sekä tekemään jotain uutta kaikkien musiikkialan vaikuttajien kesken, Kivitie kommentoi.

Tapahtuma kerää vuosittain koolle koko laajan kansainvälisen musiikkialan levy-yhtiöistä ja kustantajista livebisnekseen ja managereihin sekä uusinta teknologiaa esittelevistä start-upeista alan muihin palveluntarjoajiin. Kivitielle mahdollisuus päästä kehittämään oman alansa instituutiota muiden musiikkialan toimijoiden kanssa on kunnia-asia.

– Yhteistä sekä uusille omistajille että minulle on halu kehittää kotimaista musiikkikenttää sen kaikilla osa-alueilla sekä halu kehittää Musiikki & Mediaa alaa vielä entistäkin tehokkaammin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteemme on monipuolistaa tapahtumaa sisällöllisesti sekä nostaa sen kansainvälistä tunnettuutta alan toimijoiden parissa.

Ensi vuonna myös oman kirjansa julkaisevan Kivitien mukaan Rähinä Recordsin uudesta toimitusjohtajasta tiedotetaan lähiviikkojen aikana. Musiikki ja Media järjestetään seuraavan kerran Tampereella 4.-6. lokakuuta 2018.