Rähinä Recordsin toimitusjohtaja julkaisee kirjan

Alfons Helsinki

Levy-yhtiön johtamisen lisäksi Rähinän CEO on työstänyt kirjaa lapsuudenystävänsä kanssa.

Rähinä Recordsin toimitusjohtajalta Essi Kivitieltä ilmestyy maaliskuussa kirja Suomi-naiset maailmalla, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Eeva Saalinen Simardin kanssa. Rähinän naisjohtaja on liittynyt myös viihdemaailman keikkamyyntiin laajentavan Fullsteam Agencyn edustukseen. Kivitie tunnetaan muutosjohtamisen ja liiketoimintastrategioiden asiantuntijana, joka puhuu workshopeissa ja tapahtumissa onnesta, yrittämisestä, menestymisestä, viestinnästä ja markkinoinnista.

Kirjan julkaisijana toimii Otava. Kustantajan verkkosivuilta löytyy sen sisällöstä seuraavanlainen kuvaus:

”Miten suomalaisnaiset onnistuvat yhdistämään uran, perheen ja kaksi kotimaata? Monet naiset haaveilevat urasta ja elämästä ulkomailla. Usein rohkeus irtiottoon syntyy vasta silloin, kun uskaltaa pyristellä pois suomalaisen yhteiskunnan naisiin kohdistuvista odotuksista. Toisaalla suomalaisuus on upea voimavara, jonka kannattamana on maailmalla hienoa ponnistaa. Kirjassa 15 eri suomalaisnaista kertoo avoimesti onnistumisistaan, pettymyksistään ja arkielämästään ulkomailla. Henkilökuvat inspiroivat lukijaa miettimään, mitä on onnellisuus, menestys ja naiseus. Tarinansa kertovat mm. Kiira Korpi, Tiia Vanhatapio, Laura Saarikoski ja Lotta Nieminen.”

Rähinä Recordsin toimitusjohtajaksi Kivitie nimitettiin syksyllä 2015 Elastisen siirtyessä toimitusjohtajan paikalta levy-yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Aiemmin Kivitie on työskennellyt Rähinä Recordsin lisäksi muun muassa viestintäkonsulttina, tuottajana lukuisissa yritys- ja tv-tuotannoissa sekä Yleisradiolla.

Kivitie oli viime joulukuussa FUM.FI:n Pastorin haastateltavana Rähinä Live 2016 -tapahtuman yhteydessä. Tsekkaa haastattelu alta!