Pyöreitä täyttävä Qstock on julkistanut esiintyjiään ensi vuodelle

Nana Simelius

Qstock on tiedottanut ensi vuoden ohjelmistostaan.

Pyöreät 20 vuotta täyttävä oululaisfestivaali Qstock on ilmoittanut ensi vuoden kiinnityksistään.
Pääesiintyjien joukossa nähdään muun muassa VV-nimellä parrasvaloihin palaava HIM-solisti Ville Valo, jonka sooloalbumi Neon Noir näkee päivänvalon tammikuussa. VV:n keikkaohjelmistoon on luvassa myös entisen yhtyeensä HIMin tuotantoa. Ensi kesän Qstockissa esiintyvät myös uuden albumin julkaissut ja viime kesänä loppuunmyydyllä Olympiastadionilla soittanut Apulanta, Tanskan kaikkien aikojen tunnetuin rockbändi D-A-D, sinfonisen metallin hollantilainen suurnimi Epica ja viimeisen Oulun-keikkansa heittävä Popeda.
Lisäksi tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet Gettomasa, Gasellit, J.Karjalainen, Sexmane, Stam1na, Cledos, The 69 Eyes, Ilta, Erika Vikman, Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, Bess, Costee, Aliisa Syrjä sekä myös ensi vuonna tapahtumalavalle asteleva  Radiopuhelimet.
Qstockin viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäinen Qstock järjestettiin kesällä 2003. Nyt Qstock on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.
Qstock 2023 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29. heinäkuuta 2023. Qstockin lipunmyynti alkaa torstaina 1. joulukuuta kello 09. Lipunmyyntiä hoitaa Tickermaster.