Pyhimyksen Tapa poika -kiertueen lämppärinä toiminut naisräppäri julkaisi kakkossinglestään uuden version – remixin takana on Haamunakin tunnettu tuottaja Misha

Juho Länsiharju

Tällaisia pitäisi julkaista enemmänkin.

Viime syksynä pinnalle noussut laulaja ja rap-artisti F on julkaissut AINA MÄ MUISTAN SUT. -singlestään uuden remixin. Sen takana on tuottaja Misha, joka tunnetaan paremmin Haamuna.

Universal Musicille levyttävä helsinkiläisartisti keikkailee huomenna lauantaina Hernesaaren Rannan Summervibe-tapahtumassa. F tullaan näkemään lähiaikoina myös Flow’ssa, jossa artisti nousee Adikian, AK:n, SOFA:n ja Yeboyahin kanssa lavalle osana D.R.E.A.M. -kokoonpanon keikkaa.

Lisäksi F on mukana Adikian Koskematon-kappaleen remixillä, joka julkaistaan tiistaina 7. elokuuta. Muita vierailijoita Yas Lon tuottamalla raidalla ovat Mon-Sala, Nisa, SOFA, Yeboyah sekä AK-duon toinen osapuoli Donatella. Kappaleesta on kuvattu videokin, jonka tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Ota tuore remix kuunteluun tuosta alta. Tsekkaa ihmeessä samalla alkuperäinenkin kappale, mikäli se on edelleen kuulematta.