Pyhimyksen loppuunmyydylle Kulttuuritalon spektaakkelille järjestetään lisäkeikka

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin lippujen suhteen kannattaa olla nopea.

Hyviä uutisia Pyhimyksen kuuntelijoille! Helsinkiläisartistin loppuunmyyty Neljä vuodenaikaa: Syksy -konsertti saa suuren kysynnän vuoksi lisäkeikan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 12. lokakuuta.

Tapahtuma on sallittu myös alle 18-vuotiaille. Onko tässä ensimmäiset viitteet Pyhimyksen noususta uudeksi koko kansan maskotiksi Nelosen tulevan Vain elämää -kauden kautta? Se jää nähtäväksi, mutta FUM.FI nostaa lippistä siitä, että alaikäisilläkin on mahdollisuus osallistua tapahtumaan.

Tulevat konsertit ovat Tapa poika -albumillaan uransa isoimpaan suosioon nousseen artistin ensimmäiset omat keikat Kulttuuritalon lavalla. Kulttuuritalon haltuunottoaan Pyhimys kuvaili jo aiemmin ainutlaatuiseksi tapahtumaksi.

– Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa, Pyhimys kommentoi toukokuussa.

Lipunmyynti lisäkeikalle alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä tiistaina 21. elokuuta klo 09.00. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.