Pyhimyksen juhlakonsertti siirtyy Helsingin jäähalliin

Tero Ahonen

Myös keikkapäivä muuttui siinä samalla.

Pyhimyksen juhlakonsertti Pyhimys isona on vaihtamassa sijaintiaan.

Artistin 20-vuotista uraa läpileikkaava keikka pidetään Helsinki-hallin sijaan Helsingin jäähallilla. Uudeksi keikkapäiväksi annettiin puolestaan lauantai 10. syyskuuta 2022. Jäähallin konsertti on suunnitellun osalta sama kuin mitä Helsinki-halliin oltiin alkujaan kaavailtu. Pyhimyksen lisäksi lavalle nähdään  niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

”Kävimme keikkapaikkaa etsiessä läpi kaikki mahdollisuudet ja mahdottomuudetkin. Lopulta Helsingin jäähalli osoittautui tilan ja aikataulun osalta parhaaksi vaihtoehdoksi. Olen iloinen, että pystymme siellä järjestämään konsertin olennaisilta osin sellaisena kuin se oli suunniteltukin”, Pyhimys kertoo.

Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti. Tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Siirron myötä konsertin on myös kerrottu olevan loppuunmyyty.