Prinssi Jusufin uutuussingle on pikatrippi hustlaajan mielentilaan

Klaus Elfving

Prinssi Jusuf etenee määrätietoisesti kohti tavoitteitaan.

Lihamyrskyn Prinssi Jusuf syöksyy taas kehiin uudella singlellään nimeltä Meen hakee sen. Itähelsinkiläisen artistin aiemmasta tuotannosta selkeästi erottuvalla kappaleella ovat mukana Bandida-hitistään tunnettu supertuottaja VG+ sekä Kube.

– Haluun alkaa tekee jotain sellaista mitä multa ei osata odottaa. Usein artisteille käy niin että kaikki osaa ennalta arvata mitä ollaan tekemässä. Mä oon saanu tehä sellaista musaa mikä mua on innostanut, ja oon tosi ilonen siitä, Jusuf kommentoi tiedotteessa.

Kappaleessa Jusuf haluaa kannustaa ihmisiä unelmiaan kohti ja tekemään omaa juttuaan, oli rauta kuumana tai ei. Sanomansa puolesta uutuussingle sopiikin paremmin kuin hyvin esimerkiksi koulunsa viikonloppuna päättäville opiskelijoille.

– Biisi kertoo siitä että on pakko saada millä tahansa tavalla omat, on se sit ammatti tai raha, tai mikä tahansa mikä on sun päämääränä. Mul oli idea jonka halusin toteuttaa, ja kutsuin VG+:n avuks. Tehtiin yhessä hommaa eteenpäin ja todettiin et tää bängää! Olin fiilistelly paljon Kuben matskua, joten otin siihen yhteyttä, eikä kestäny kauaa kun se jo pisti setit nauhalle, Jusuf jatkaa.

Lihamyrsky ei laannu kesälläkään, sillä Ruudolfin luotsaamalta levy-yhtiöltä on tulossa parin viikon päästä myös Seksikkään-Suklaan & Dosdelan uusi single. Kaksikon kappale tulee kantamaan Suomen tunnetuimman kyläkauppiaan nimeä.

Labelin koko artistikattaus on mahdollista nähdä yhteiskeikalla huomenna Lahden YleXPop-ilmaistapahtumassa. Keikka alkaa Lahden torilla klo 16.