Prinssi Jusuf ja PastoriPike ovat vakuuttaneet myös sooloartisteina – pystyykö Pastorit-trion kolmas jäsen samaan?

Joonatan Palmin tuotanto erottuu kahden muun jäsenen soolomateriaalista astetta uskonnollisempana.

Gospelräpiksi luonnehditusta Pastorit-kokoonpanosta pinnalle nousseet Prinssi Jusuf ja PastoriPike ovat jo suhteellisen tunnettuja tekijöitä kotimaisella rap-kentällä. Molemmilla on levydiilit genren isojen nimien kanssa: Jusuf on kiinnitetty Ruudolfin Lihamyrskylle, kun taas Pike levyttää Mikael Gabrielin luotsaamalle Tasoi Recordsille.

Nyt framille nousee trion kolmas jäsen Joonatan Palmi, joka julkaisi tänään uuden singlensä Meis on se voima. Helsinkiläisartistin tähänastisesta diskografiasta löytyy yksi mixtape sekä EP. Miehen aiemmilla julkaisuillaan on kuultu yleensä hieman synkempää soundia, joten tuoreella singlellään artisti päätti rikkoa kaavaa.

– Halusin tehdä sellaisen biisin mikä tuo tosi hyvän fiiliksen ja tsemppaa jengiä eteenpäin, kun tuntuu ettei missään ole enää mitään järkeä. Tuottajan kanssa saatiin tällainen aikaan, ja mielestäni onnistuimme aika hyvin, Palmi sanoo.

Tällä hetkellä Pastorit-trion jäsenet ovat keskittyneet soolouriinsa, mutta ryhmää ei ole silti täysin kuopattu. Ainakin Palmin mielestä Pastoreiden paluu on mahdollinen.

– Pastoreita ei olla ikinä poissuljettu kokonaan, periaatteessa ollaan tauolla edelleen. Ei ikinä tiedä miten hommat menevät tulevaisuudessa!

Joonatan Palmi on aikoinaan esimerkiksi Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön keikkoja myyneen Dex Viihteen ensimmäinen rap-edustus pitkään. Saa nähdä, aikooko pitkän linjan ohjelmatoimisto lähteä kilpailemaan urbaanin musiikin parissa jo paikkansa vakiinnuttaneiden ohjelmatoimistojen kanssa.

Niin tai näin, Palmin uutuussinglen pääset joka tapauksessa kuulemaan alta. Tulevat keikat on mahdollista tarkistaa täältä.