Popromantikko Kaip julkaisi remix-version debyyttialbumin kappaleestaan

Henry Salmi

Mukana uudella versiolla kuullaan myös Figaro ja eetu.

Popromantikko Kaip julkaisi tänään remix-version kappaleelleen Mitä välii.

Lokakuussa julkaistulla Sadhall -debyyttialbumilla kuullun kappaleen uudella versiolla vierailevat myös Figaro ja eetu. Ajatus remix-version tekemisestä muiden artistien kanssa oli kytenyt Kaipin mielessä jo pidemmän tovin:

”Mietin remixin tekemistä jo silloin kun tein Mitä välii -biisiä albumille. Oli selvää, että biisistä tulee tosi henkilökohtainen ja kerroin siinä mun stooria. Mutta samalla tuli ajatus, että ois siistiä kuulla myös muiden artistien näkökulmaa tohon biisiin. Kun mun levy oli tullut ulos, kuuntelin eetun levyä, ja siitä tuli idis yhteistyöstä. Siinä on kans nuori jäbä joka tekee tosi HC tunteista musaa ja jonka kanssa tunnen samanlaisuutta. Laitoin eetulle viestii ja se sanoi et tulee todellakin mukaan. Sit mietin että tän sais vielä nextille levelille pyytämällä mukaan Figaron, joka tuntui puuttuvalta palaselta. Molemmat suostui ja biisistä tuli tosi siisti.”

Lisää uutta musiikkia Kaipilta voi odottaa myöhemmin tänä vuonna. Ensimmäiset julkaisut seuraavalta pitkäsoitolta näkevät päivänvalon kevään aikana:

”Debyytin jälkeen halusin kerätä hetken ajatuksia ja tehdä musaa ilman sen kummempia raameja. Mutta nyt tekeminen on inspiroinut niin paljon, että tulevan albumin tunnelma alkaa jo hahmottua. 2022 aion mennä entistä isommin.”

Kuuntele Mitä välii -kappaleen remix-versio alta.