Pohjanmaan ainoalle hiphop-festarille saapuu ug-räpin ”dream team” La Coka Nostra

Syyskuussa järjestettäviin karkeloihin ottavat osaa myös mm. Chris Webby (USA), Adikia, Etta ja Eevil Stöö.

Pohjanmaan ainoa hiphop-festivaali Seinäjoki Hiphop Festival järjestetään kahdeksatta kertaa 6.-
7. syyskuuta. Rytmikorjaamolla järjestettävän tapahtuman ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julkaistu.

Ulkomaisista kiinnityksistä vanhempaa koulukuntaa edustaa UG-hiphopin superkokoonpano La
Coka Nostra, joka on jakanut jäseniä mm. House of Painin, Non-phixionin, ja Limb Bizkitin kanssa. Yhtye saapuu keikalle Seinäjoelle mukanaan kaikki nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat räppärit
Danny Boy, Ill Bill, Slaine sekä DJ Eclipse. Tuoreempi festareille kiinnitetty ilmiö on yhdysvaltalainen, kansainvälisessä nosteessa oleva Chris Webby, jonka tyylisuuntaa on verrattu Eminemiin, ja jolla on Spotifyssa yli miljoona erillistä kuuntelijaa kuukaudessa.

Lisäksi tapahtumassa esiintyvät Adikia, Etta, Heikki Kuula, Stepa, Eevil Stöö, Ibe, Freerap (Solonen, Kosola, Jodarok, Särre, X-Mies), Kube, Gettomasa, Nikke Ankara, Lukas Leon, Cledos, OG Ulla-MaijaMäkki, Tippa, Adi L Hasla, Likanen Etelä, Sairas T, Juju x
Trilluminati, Mouhous, yleisölle avoin Open Mic: Hosted By Solonen & X-Mies, sekä jatkoilla esiintyvät Altis ja Rankkalinna. Myös esiintyjien päiväkohtainen jako on julkistettu, ja yhden päivän liput ovat tulleet myyntiin.

”Olemme todella tyytyväisiä tämän vuoden ulkomaisiin kiinnityksiin. Saimme juuri ne bändit mitä halusimme. Meillä on ohjelmaa nuoremmalle väelle, mutta myös klassikoiden ystäville. Olemme monipuolinen mutta asenteikas hiphop-festivaali, joka pysyy tuoreena mutta ei koske muminaräppiin”, järjestäjät kommentoivat.

Seinäjoki Hiphop Festival 6.-7.9.2019, Rytmikorjaamo, Seinäjoki