PME-tiimi tekee gutaa: Reino Nordin sai uransa ensimmäisen tuplaplatinalevyn

Andrei Kipahti

Näyttelijä-muusikko on nostanut uransa uudelle tasolle.

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun on rikkonut Spotifyssa tuplaplatinarajan. Kappaletta on siis striimattu suoratoistopalvelussa yli kahdeksan miljoonaa kertaa.

Antaudun on nykyisin PME Recordsille levyttävän Nordinin uran ensimmäinen tuplaplatina-sinkku. Lähes viisi kuukautta julkaisunsa jälkeen hittikappale pitää yhä pintansa Suomen Spotifyn soitetuimpien kappaleiden listalla.

Antaudun on saanut myös reilulla kädellä radiosoittoa. Kappale on ollut mukana useilla soittolistoilla maan suurimmilla radiokanavilla, minkä ansiosta se oli Suomen radioiden soitetuin kappale jopa viisi viikkoa putkeen.

– Antaudun-biisi on just se biisi, jolla ikinä olisin halunnut näin suuren suosion saavuttaa. Se on biisi, jonka esittäisin ilomielin livenäkin 8000000 kertaa ja näemmä saankin näin tehdä kiitos kaikkien niiden tuhansien ihmisten joiden sydämeen se on nyt ankkuroitu. Se palautteen määrä, ja laatu, mitä jengi antaa on ihan next level. Kiitos tuhannesti ihmiset, kun kuuntelette ja uskotte vielä siihen pyyteettömään rakkauteen, josta tämän laulun kirjoitin, artisti kiittelee.

Nordinilta on lupa odottaa uutta materiaalia pian, sillä näyttelijänäkin tunnetun miehen seuraava singlejulkaisu Ihmeeni sai jo ensisoittonsa Ruisrockissa. Seuraavaksi Reikki on mahdollista nähdä livenä Helsingin Allas Sea Poolilla keskiviikkona 19. heinäkuuta.