PME Recordsin Biziltä ja Tippa-T:ltä on tulossa yhteislevy – tuplasinkku nyt ulkona

Viime vuonna PME:lle sainattu Bizi ja labelille jo pidempään levyttänyt Tippa-T ovat lyöttäytyneet yhteen.

PME Recordsille sainatut Bizi ja Tippa-T ovat lyöneet päänsä yhteen ja aloittaneet yhteisprojektin, joka kantaa nimeä TRAPPIST-1. Ensimmäisellä tuplasinkullaan / Zoneis kaksikko tuo suomenkielisen urbaanin musiikin kentälle täysin uutta soundia.

Bizin ja useita kulta- ja platinasinglejä julkaisseen Tippa-T:n yhteinen pitkäsoitto on ollut tekeillä viime syksystä asti. Mukana projektissa on myös tuottaja Kasimir Haarni.

– Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku Sä lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit, kommentoi Tippa-T.

Kaksikon uuden tuplasinkun pääset kuuntelemaan alta. Kokopitkä TRAPPIST-1 -albumi julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana.