Pikku G:n uudella videolla ajellaan pitkin pohjoista – mukana menossa Tippa

Mark Mindubaev

Uusi Nuorgam-kappale sai rinnalleen upean musiikkivideon.

Pikku G on julkaissut uutta musiikkia Nuorgam-nimisen kappaleen muodossa.

Perjantaina ilmestyneellä biisillä on kuultavissa räppärille tuttu soundi, joskin mukaan on saatu nyt myös sopviasti kevyt annos iskelmästä ja popista kantautuvia vaikutteita. Mukana julkaisulla vierailee Tippa, jonka tulkitsema kertsi muodostaa kappaleen muun osuuden kanssa tiiviin ja hiotun kokonaisuuden. Pikku G on kertonut uudesta kappaleestaan seuraavaa:

”Kun katsoo elämää taaksepäin näyttää se juosseen silmissä. Tulevaisuuden juoksumatka on meille kaikille arvoitus. Ainoa minkä voimme päättää on, juoksemmeko pakoon vai kohti. Paeta voi koko elämänsä, mutta varmuudella joudumme kohtaamaan jossain elämänvaiheessa ne ikävätkin asiat ja kantamaan vastuun ihan kaikesta. Nuorgam on siinä hetkessä kiinni, kun ihminen on sen päätöksen edessä, juokseeko pakoon vai kohti. Vastuu pelottaa ja häpeä painaa kanveesiin, vaikka sydän tietäisi mikä on oikein ja mikä väärin.”

Nuorgamille saatiin myös Niko Hirvimäen tekemä musiikkivideo, jossa artistiduo nähdään ajelemassa tien päällä. Videon voi laittaa katseluun alta.