Pikku G:n hardcore-fanien kannattaa suunnata tänne – esillä pala kotimaista musiikkihistoriaa

Kun puhumme hardcore-faneista, niin todella tarkoitamme sitä.

Warner Music julkaisee tällä viikolla Pikku G:n multiplatinaa myyneestä Räjähdysvaara-esikoisalbumista vinyylipainoksen. Levy on mahdollista ostaa vahana alan liikkeistä, ja yhteen niistä on tuotu jopa näytille jotain mikä oli esillä albumin kannessakin.

Ei, Pikku G:tä ei ole jäädytetty karboniittiin ja nostettu levykaupan seinälle. Sen sijaan pääkaupungin Rolling Recordsista löytyy jatkossa artistin levynkannessa käyttämä Carharttin pipo. Tsekkaa Pikku G:n postaus aiheesta alta.

The Funkiest Recordsissa takavuosien teini-idolin fanit eivät aikoinaan parveilleet, mutta ehkä Funkiestin Rolling Recordsin Juha saa nyt osansa Pikku G -buumista. Saa nähdä, miten sankoin joukoin Pikku G -diggarit löytävät Vaasanpuistikon eli ”Piritorin” laidalla sijaitsevaan liikkeeseen hämmästelemään ei-niin-epätavallista pipoa.

Rolling Recordsin Helsingin ja Tampereen liikkeiden Facebook-sivuilla on käynnissä myös kilpailu, johon osallistujien kesken arvotaan Räjähdysvaara-älppäri nimikirjoituksella. Itse platta tulee myyntiin perjantaina 14. syyskuuta.