Pijallin paluulevyille on tiedossa jatkoa nopealla aikataululla – ensimmäinen singlelohkaisu uudelta projektilta tulee ulos jo joulukuussa

Pijall on viime aikoina ollut todellinen työmyyrä studiossa.

Moni suomalaista hiphopia jo pidemmän aikaa seurannut todennäköisesti muistaa ajan, kun Avain katosi Punainen tiili -klassikkonsa jälkeen totaalisesti tutkalta. Tuolloin nettifoorumit täyttyivät ”Missä Avain on?” -tyyppisistä keskustelunaloituksista ja spekulaatioista, kunnes artisti teki paluun Asana luotuaan nahkansa uudelleen. Sen jälkeen mieheltä onkin tullut ulos hengästyttävä määrä uusia albumeja ja mixtapeja lukemattomista feattivärssyistä puhumattakaan.

Hieman samanlaisessa tilanteessa on tällä hetkellä Pijall, joka luopui musiikinteosta 2010-luvun alkupuolella käännyttyään muslimiksi. Nyt musiikin pariin palanneelta pioneerilta on tulossa parin kuukauden sisään kaksi albumillista uutta materiaalia, eikä siinä kaikki: keväälle on tiedossa ainakin yksi levy lisää.

Jaguar LP:n ensimmäinen single Keneltäkään julkaistaan Monsp Recordsin kautta maanantaina 4. joulukuuta. Ennakkotietojen mukaan kokopitkä albumi ilmestyy keväällä, ja samassa yhteydessä saatetaan julkaista myös toinen siihen kytkeytyvä pitkäsoitto.

Ei kai tähän voi muuta todeta kuin että tervetuloa takaisin! Tsekkaa Keneltäkään-singlen kansikuva alta.