Petter heittää vuoden ainoan Suomen-keikkansa Porvoon Factoryfesteillä – osallistu kilpailuun ja voita sisäänpääsy tapahtumaan!

Länsinaapurin hiphop-legenda palaa Suomeen uuden materiaalin kanssa.

Porvoossa järjestetään ensi viikolla uusi musiikkifestivaali. Factoryfest ottaa keskustan Taidetehtaan alueen haltuunsa 27.–28. heinäkuuta, ja livenä nähdään laaja joukko niin kotimaisia kuin ulkomaisia artisteja useista genreistä.

Lauantaina tapahtumassa heittää vuoden ainoan Suomen-keikkansa ruotsalaisen hiphopin iso nimi Petter, joka muistetaan muun muassa yhteistyöstään Rähinä Recordsin kanssa. Tänä vuonna Mitt Sjätte Sinne -esikoisalbuminsa 20-vuotismerkkipaalua erikoiskeikoilla kunnioittava artisti onkin mukana myös Fintelligensin tuoreella paluusinglellä Kivijalka. Uusimman studioalbuminsa Lev nu Petter julkaisi kesäkuussa.

Petterin lisäksi tarjolla on muutakin urbaania musiikkia samana iltana. Muita lauantain esiintyjiä ovat muun muassa huippusuositut kotimaiset nimet Mikael Gabriel ja Sanni.

FUM.FI järjestää nyt yhteistyössä Factoryfestin kanssa kilpailun, jossa on jaossa kaksi lippua tapahtumaan lauantaille. Liput arvotaan alla olevaan kilpailukysymykseen oikein vastanneiden kesken. Kilpailu on voimassa tiistaihin 24. heinäkuuta asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.