Pete Parkkosen öljytty vartalo kiinnostaa – päivän aikana liki puoli miljoonaa katselukertaa!

Muutama vuosi sitten Paper-lehti julkaisi Kim Kardashianin valokuvia, joiden kerrottiin "rikkovan internetin". Suomessa saman teki päivän aikana Pete Parkkonen, jonka Kohta sataa -video on osoittautunut huippusuosituksi.

Puolialaston, baby oiliin verhottu Tähdet, tähdet -voittaja pumppaa ja grindaa videolla kuin viimeistä päivää. Tämä on YouTube-katselukertojen mukaan ollut kaamoksen kourissa kärvistelevien suomalaisten mieleen. Pääasiallisesti naisten, mutta myös miesten, mieleen.

Ohjaaja Viivi Huuskan luotsaamaa videota on vuorokauden aikana katsottu jo liki puoli miljoonaa kertaa. YouTuben laskuri näyttää huimaa 435 724 katselukertaa.

Kommenttiosio on täynnä pääasiallisesti hehkuttavia lausuntoja:

– Niin virkistävää nähdä mies tällaisessa yliampuvan seksistisessä musavideossa. I like!

– Tää on ihan tajuttoman makee 😀 Siinä on esiintyjä pistäny ittensä täysillä likoon!

– Tuli kuuma yhtäkkiä…

Osa katselijoista pitää videota parodiana nykypäivän yliseksuaalisista videoista:

– Siiiis nyt ihan oikeesti. Ettekö miehet jotka tuomitsette tän ”ällöttäväks” ymmärrä että naisista tuntuu ihan samalta ku joku nainen kiemurtelee puolalastomana videolla? 😀 Yleensä niiden videoiden kommenteissa on lähinnä kehuvia kommentteja miehiltä. Tai siis tää videohan on selvä parodia ja sen takia pitää nostaa hattua. Mutta toivottavasti seuraava video ei oo tällanen että pääsee se musiikkikin esiin. 😀

– Mahtava parodia siitä kuinka normisti naisten musiikkivideot on tätä luokkaa xD

Huuskan aiemmatkin ohjaustyöt ovat nostattaneet kohuja, sillä mm. Cheekin Me Ollaan Ne pt. 2 -video herätti keskustelua naisten esineellisestämisestä.