Perjantai 13. onkin oikea onnenpäivä!

Epäonnen sijaan tai ainakin sen lisäksi tänään on saatu paljon uutta musiikkia.

Jo aikaisemmin uutisoimiemme Aivovuodon ja Mäkin uutuusbiisien lisäksi urbaanin musiikin seuraajia hemmotellaan tänään useilla muillakin julkaisuilla. FUM.fi kokosi perjantai 13. päivän soittolistan, olkaa hyvät!


Englanniksi räppäävä syyrialais-suomalainen Dagger D julkaisi tänään toisen singlensä. Esikoissingle L.M.B sai hyvän vastaanoton, joten pian ilmestyvää albumia odottaa jo kiinnostuneena. Levyn luvataan kumartavan vahvasti kohti 90-luvun länsirannikon Bay Area- sekä Sacramento-soundia.

Juno ja Keko Salata ovat löytäneet sielunkumppanin Grace Kellystä, jolla oli maine Hollywoodin jääkuningattarena. Kelly kyllästyi nopeasti elokuvamaailman muovisuuteen ja hyödyntavoittelijoihin, ja luopui urastaan päädyttyään Monacon ruhtinattareksi. Tyhjästä ja teennäisestä maailmasta laulavat myös Juno ja Keko Salata.

Kid1:n uutukainen Kambodzaan kaipailee lämpimän perään. Kepeän aiheensa ja tarttuvan biisin myötä kappale saattaa olla vahva ehdokas vuoden kesähitiksi, vaikka kesä tietysti onkin ainoa aika vuodesta, kun Suomesta ei joukolla hinguta pois. Kovin syvällisiä ajatuksia Kambodzaan:sta ei saa irti, mutta tanssilattialla biisi on varma bängeri.