PastoriPiken EP on nyt ulkona – posseraita toimii lyhyenä oppimääränä siitä, mitä on olla Aito G

Tasoi Recordsille sainatun PastoriPiken ensimmäisellä omalla EP:llä on mukana kovatasoinen vierailijakaarti.

Kongolaistaustaisen PastoriPiken seitsemän raidan mittainen Aito G EP tipahti tänään nälkäisten kuuntelijoiden käsiin suoratoistopalveluihin. Samalla julkaistiin myös samaa nimeä kantava single, jolla ääneen pääsevät Piken ohella Gracias, Kingfish, Musta Barbaari, Sebastian da Costa sekä Bile. Tiukkaakin tiukemmasta Aito G -posseraidasta on tulossa myös musiikkivideo ensi viikolla.

– Ensinnäkin Aito G on rakastava G. Tää biisi on mulle erityisen tärkeä, koska tässä on mukana ystäviä pitkältä matkalta. En ois uskonut, että pääsen tekemään näiden tyyppien kanssa yhessä musiikkia, mutta heti kun alettiin hommiin, tunsin että tässä yhteistyössä on voimaa ja rakkautta! Aito G puolustaa heikompia, seisoo sanojensa takana, tekee töitä unelmiensa eteen ja yhdistää kansat, PastoriPike kommentoi Jay Kovan tuottamaa träkkiä.

PastoriPiken EP:n sekä Djangomaynin PREPAID EP:n yhteiset levyjulkkarit pidetään 26. toukokuuta All Night -klubilla Kuudennella linjalla Helsingissä. Lippuja myydään ovella 10 euron kappalehintaan. Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan tästä.