PastoriPike tuo lisää sitä soossia – uudella raidalla on mukana Stig Dogg

Nana Simelius

PastoriPike heittää tänään ilmaiskeikan Helsingissä.

Kongolaissyntyiseltä PastoriPikeltä on tullut ulos odotettua uutta materiaalia. Tasoi Recordsille kiinnitetty artisti on nyt julkaissut kappaleen nimeltä Ines, jossa feattaa alkuvuodesta paluun tehnyt Stig Dogg.

Tuoreinta julkaisuaan PastoriPike luonnehtii hyvän fiiliksen biisiksi, joka kertoo humoristisella otteella hänen säännöistään ja asioista joita hän fiilistelee. Kappaleen tuotannosta vastaavat Volume Productionsin Petri Matara ja OMR.

– Oon nyt pian vuoden saanut tehdä kovalla tahdilla uutta musiikkia, monien tuttujen ja myös uusien hienojen tuottajien kanssa. Biiseissä, joita ollaan tehty, on kuultavissa jo tutuksi tullutta energistä Pikeä, jonka tavoite on jakaa hyvää energiaa ja hullua meininkiä, mutta myös syvällisempää Pikeä, joka haluaa nyt aidosti tuoda menneisyyttä ja arkojakin asioita esille, häpeilemättä! Uudet tuottajat on saanut irti musta tunteita, joista aluksi pelkäsin puhua, joten tulossa on myös tosi henkilökohtaista settiä, joka tulee rikkomaan ennakkoluuloja, Pike kertoo.

PastoriPike on mahdollista nähdä tänään uuden singlen kunniaksi ilmaiskeikalla Groteskin terassilla Helsingissä. Keikka alkaa noin klo 20.30. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!