PastoriPike tuo helteen huhtikuun alussa Tavastialle – mukana koko AitoG-jengi

Tasoi Recordsille kiinnitetty artisti julkaisee lähiaikoina myös uutta materiaalia.

Viime toukokuussa AitoG -EP:nsä julkaissut PastoriPike on esikoislevynsä jälkeen ottanut aktiivisesti haltuunsa keikkapaikkoja ympäri Suomen ja paistatellut mediassa Emma-ehdokkaana. Ennen tulevan kesän festarikeikkoja Pike järkkää  kaikenikäisille 1. huhtikuuta Helsingin Tavastialla isot AitoG Helle -bileet, joissa kuullaan myös uutta materiaalia.

Vaikka bileet järjestetäänkin aprillipäivänä, niin ei ole mitään vedätystä väittää, että tapahtumassa nähdään tiukka kattaus kotimaisen rap-kentän huippunimiä. Lavalle nousevat Piken ohella nimittäin kaikki AitoG-singlen vierailevat artistit eli Gracias, Kingfish, Bile, Musta Barbaari ja Sebastian Da Costa. Kaikilta on tiedossa illan aikana oma settinsä ja levyiltä musiikkia bleizzzaavat DJ Renaz ja DJ Yeboyah.

– Ne, jotka ovat nähneet mun show’n aikaisemmin, tietää millainen ihminen mä olen ja tietää että jos mä järjestän jotain, niin siitä tulee niin hullu, yhtä hullu ku mä, ja jätän jengille todella hyvän fiiliksen! Haluan yhdessä mun veljien kanssa toivottaa kaikille hyvää kesää, ja toivottaa heille itselleenkin hyvää tulevaa kesäfestarikiertuetta. Tämä tulee olemaan ainutlaatuinen keikka, jota ei kannata missata, PastoriPike hehkuttaa.

Pääsiäisen kunniaksi järjestettyjen ainutlaatuisten bileiden ennakkoliput myy Tiketti  12 euron kappalehintaan. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!