PastoriPike nappasi VilleGallen debyyttisoolosinkulleen: ”OMG, mitä täällä tapahtuu!”

Tasoi Recordsin tuorein kiinnitys, Pastorit-ryhmästä tuttu PastoriPike on julkaissut tänään debyyttisoolosinkkunsa nimeltään Bulifleim.

FUM.FI tavoitti iloisen miehen, joka kertoi olevansa yllättynyt biisin saamasta positiivisesta vastaanotosta.

– Se on ollut tosi lämmin. Jengi on ottanut mut vastaan avosylin ja ikään kuin todennut, että ”tervetuloa skeneen, oot yks meistä!” Ja tämä olikin yksi syy, miksi biisin julkaisussa ja kaikessa tässä meni niin kauan. Halusin, että kaikki palikat ovat paikoillaan, PastoriPike toteaa.

Mutta mitä Bulifleim oikein tarkoittaa?

– Se meinaa sitä, että mulla on iso liekki! Meillä on menossa aina jotain mahtavaa ja suurta, bulifleimiä. Se tarkoittaa hienoa, suurta ja tyylikästä juttua. Siinä sanassa on nimenomaan positiivinen viba.

– Mä olen ymmärtänyt, että bulifleimin on keksinyt VilleGalle Takajeejee-videon kuvauksissa, PastoriPike paljastaa.

Räppärin mukaan VilleGallen saaminen mukaan raidalle oli suuri yllätys ennen kaikkea Pikelle itselleen.

– Loppujen lopuksi se ei ollut mitenkään vaikeaa. Olin jo käyttänyt bulifleimiä paljon keikoillamme ja muualla, ja kun sain biisin ekan version valmiiksi, lähetin träkin Galikselle, joka pyysi siitä viimeistellymmän version.

– Sitten eräänä iltana sain Galikselta viestin, jossa luki, että ”veli, mä todellakin hyppään ineen!” Mä olin vain, että ”OMG, mitä täällä tapahtuu!” Tärisin, kun olin niin onnellinen, enkä uskonut, että se oli totta. Mä tiesin, ettei tähän biisiin ollut muita fiittaajia.

– Ja sama meininki tulee jatkumaan, sillä lupaan, että tulen jokaisella biisilläni sisään yhtä isosti, mies lupaa.