Pasa on palannut – helsinkiläisyhtye julkaisee pitkään valmistellun uuden albumin

Uutta pitkäsoittoa juhlitaan Kuudennella linjalla.

Helsinkiläisyhtye Pasa julkaisee toisen albuminsa 11.tammikuuta.

Viime aikoina mm. Ruusut-yhtyeen taustalla toimineen Artturi Tairan tuottamalta levyltä on julkaistu singleinä kappaleet Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita, Yoko & John, Elvis ei meitä vihikään ja Kunhan oot siinä mun vieressä.

– Nyt kun kakkosalbumi on vihdoin valmis, olo on kieltämättä huojentunut, mutta myös innostunut ja inspiroitunut – uusien biisien teko tuntuu luontevammalta kuin vuosiin. Toisen levyn tekemisessä kesti kauan, koska ensimmäisen levyn soundimaailma ei tuntunut enää itsellemme ajankohtaiselta ja uuden suunnaan löytäminen vaati syväluotaavan tutkimusmatkan. Meidän piti kuulemma pelastaa suomirock, mutta vähitellen syntikat alkoivat kiinnostaa enemmän. Sama energia on kuitenkin vielä keikoilla läsnä ja lavoilla tunnemme olevamme eniten elossa, Pasan jäsenet kertovat tiedotteesssa.

Meistä piti tulla -albumi julkaistaan digitaalisen version lisäksi myös LP+CD-pakettina.

2000-luvun alussa lapsuudenystävysten perustama Pasa julkaisi yhtyeen kanssa samannimisen debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Vielä samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 -äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle ja on sittemmin valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa.

Uutta pitkäsoittoa juhlitaan levynjulkaisukeikalla Kuudennella Linjalla lauantaina 19.1.2019. Keikan liput ovat jo myynnissä Tiketissä.