Pajafellalta uusi biisi: ”Tämä tuli omista kokemuksistani”

PME-tallin räppikatraaseen lukeutuva Pajafella hemmoteli keskiviikkona fanejaan julkaisemalla uuden biisin nimeltään Huuli.

FUM.FI soitti miehelle, joka kertoi biisin juontavan juurensa henkilökohtaisiin kokemuksiin. Miehen mukaan on liikaa ihmisiä, jotka lupailevat asioita ilman katetta.

– Kyllä se on niin, että jengi lupailee liikaa, eikä pidä sanojaan. Olen saanut tästä tosi hyvää palautetta faneiltani, mutta YouTube-kommentteja en ole vielä ehtinyt lukea, Pajafella kertoi.

Pajafella ei julkaise musiikkia kovinkaan jatkuvalla syötöllä, mutta räppäri kertoo tekevänsä uutta musiikkia aina inspiraation iskiessä.

– Latailen Soundcloudiin välillä biisejä, mutta en ota mitään paineita. Nämä tulevat vähän aalloissa: saatan tehdä tänään viisi biisiä, mutta sitten kahteen kuukauteen en tee mitään.

– Tarkoituksenani on kasvattaa fanikuntaani. Mulla on tällä hetkellä vakaa, hyvä fanbase, Pajafella tuumii.

Mutta milloin saamme odottaa Pajafellan kokopitkää?

– En osaa sanoa, en ole vielä suunnitellut levyä. Joitain biisejä on valmiina. Haluan tehfä lisää biisejä uusien feattien kanssa. Ainakin JVG:n kanssa haluaisin tehdä jotain. Olemmehan molemmat PME:llä!

Kuuntele Pajafellan Huuli yltä!