Pääkaupungissa järjestetään tällä viikolla useita ilmaiskeikkoja – tsekkaa menotärpit täältä!

Raappana heittää ilmaiskeikan Helsingin Cafe Carusellissa keskiviikkona 25. heinäkuuta.

Urbaania musiikkia livemuodossa ilmaiseksi.

Lomalla Stadissa? Illat vapaana, mutta ei ohjelmaa eikä liikaa pelimerkkejä?

Tällä viikolla pääkaupungissa on mahdollista tarkistaa useammankin urbaanin musiikin artistin livekunto ilmaiseksi. Tarjonta on monipuolista, ja etenkin keskiviikkona valinnanvaraa on enemmänkin.

Minne mennä sulamaan? Tsekkaa FUM.FI:n tärpit alta!

Ruudolf.

Keskiviikko 25.7.

Basson ja Groteskin järjestämillä afterworkeilla Groteskin Terassilla nähdään Aarnikotkat sekä Tuuttimörön avaruusdiscofunk-alias Aaro Di Costa. Keikkojen aikatauluista ei toistaiseksi ole sen tarkempaa tietoa, mutta tapahtuma alkaa klo 17.

Löylyn Original Wednesdays -tapahtumasarjassa lauteille nousee PME Recordsin rosterista tällä kertaa jyväskyläläinen Gettomasa. Showtime klo 20.

Spesiaali-singlensä viime kuussa julkaissut ja Lahti Unitedin tuoreella Tunnen sut -kappaleellakin kuultu Raappana keikkailee Merisatamanrannan Cafe Caruselissa. Keikka alkaa klo 20 täälläkin.

Tuoreella Ootsä nähny musta unta -albumillaan musiikillisesti uudistunut Ruudolf esiintyy Merihaan Leblonissa. Lihamyrskyn ennustetaan iskevän Merihakaan noin klo 20.30-22 välillä.

Ritarikunnan MC:t Chyde ja LempiJoe.

Torstai 26.7.

Narinkkatorin Henry’s Pubissa on vanhan liiton edustusta Ritarikunnan ja Ceebrolisticsin perjantaiseen Pipefest-keikkaan valmistautuvan Pijallin muodossa. Pitkän linjan tekijöiden livetiputusta on tiedossa klo 22 eteenpäin.

Lyömättömät eli Kosola, Solonen ja Xmies.

Perjantai 27.7.

Teurastamolla on myös sauma nähdä kaksi keikkaa samassa osoitteessa, kun Lyömättömät ja SOFA potkaisevat viikonlopun käyntiin. Keikkojen aloitusaika ilmoitetaan myöhemmin, joten kiinnostuneiden kannattaa seurata tapahtumaa Facebookissa.