Pääkaupungin 2Pac-teemabileistä kaksiosaiset: Hakaniemessä järjestetään ilmaistapahtuma

Hakaniemen piknikin jälkeen ilta jatkuu Kulttuuritalolla.

Alun perin helsinkiläiseen The Circus -yökerhoon kaavailtu All Eyez On 2PAC Shakur -tapahtuma muuttuu kaksiosaiseksi. Teemabileet järjestetään Tupac Shakurin syntymäpäivänä 16. kesäkuuta, jolloin myös ikonisesta rap-artistista tehty elämäkertaelokuva All Eyez On Me saa ensi-iltansa.

2Pacille omistettu tapahtuma alkaa perjantaina piknik-hengessä Hakaniemen Viherniemen puistikossa klo 17. Paikalla on soundsystem sekä useita Makavelinakin tunnetun artistin tuotantoon vihkiytyneitä DJ:tä. Sääennusteen perusteella Helsinkiin on kyseisenä ajankohtana tiedossa Kalifornian lämpöä, joten lumisateessa hengailusta ei pitäisi olla huolta.

Teemabileiden varsinainen iltatapahtuma järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla yhteistyössä Alakulttuuritalon kanssa. Kello 22 alkavaan tapahtumaan myydään lippuja 8 euron kappalehintaan ja All Eyez On Me -leffalippua näyttämällä sisään pääsee puoleen hintaan.

2Pac-teemabileisiin voi hakea ennakkotuntumaa tsekkaamalla esimerkiksi I Get Around -videon alta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.