Ota Hyvät Levyt haltuun digimuodossa: Juhani Saksikäden Bandcampissa on striimattavissa artistin tuorein levy sekä takavuosien klassikot

Pitkän linjan tekijä on tehnyt paluun.

Lähes kymmenen vuoden mittaisen levytystaukonsa päättänyt Juhani Saksikäsi on nyt julkaissut uuden instrumentaalilevyn, joka kulkee nimellä Muutokset mahdollisia. Tuore julkaisu sisältää kuusi raitaa, joista pisin on melkein 12 minuuttia pitkä. Uutta materiaalia levyllä on kaiken kaikkiaan noin 40 minuutin edestä.

Omakustannejulkaisu on mahdollista kuunnella kokonaisuudessaan ilmaiseksi Juhanin Bandcamp-sivustolla. Lisäksi samalta sivulta löytyy osa Hyvät Levyt -yhteisön nimen alla julkaistusta katalogista. Mikäli Juhani ei ole ennestään tuttu, niin suosittelemme tsekkaamaan ainakin klassikko-EP:t Ihan omat jutut ja Mun mankka.

Vaikka levyjen kuunteleminen onnistuu ilmaiseksikin, niin kannustamme tukemaan suomenkielisen hiphopin pioneeria sijoittamalla julkaisuihin muutaman euron. Muutokset mahdollisia -instrumentaalilevy on myynnissä myös CD:nä, jonka voi tilata artistilta itseltään Facebookin kautta.