Oskari Olemattoman organisoima yli 20 minuuttia kestävä possebiisi julkaistiin viime viikolla

Monsp Tape julkaistiin perjantaina.

Viime viikolla julkaistu Monsp Tape on 24-minuuttinen, 30 eri räppäriä sisältävä possebiisi. Digijulkaisuna teos on jaettu 7 osaan ja video löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta.

Biisillä kuullaan suomiräpin parissa jo pitkään marinoitunutta ”pioneeriosastoa”, kuten Paleface, Laineen Kasperi, Shaka, Steen1, Skandaali sekä Konala Cartellissa vaikuttavat Gabi ja Mängimies. Mukana on myös lukematon määrä enemmän ja vähemmän tunnettuja underground-artisteja, osa monelle varmaan täysin uusia tuttavuuksia.

Idean takana on aikaisemmin kahden eri Äx Tapen parissa häärännyt Oskari Olematon ja Teemu TB Lampinen. Videosta vastaa Mungo Filmsin Johannes Ahonen.

”Duunasin aikoinaan Äx-Tape 1 & 2 possebiisit, kun olin vielä Levykauppa Äxässä töissä. Mul oli ajatus tehdä siitä trilogia, mutta YT-neuvottelujen johdosta mun työsopimus irtisanottiin ja prokkis jäi kesken. Idea trilogiasta jäi vaivaamaan ja rupesin funtsii sitä tarkemmin, kunnes sain idean ehdottaa possebiisiä Kepelle. Siitä se sit lähti. Puolitoista vuotta siinä yhteensä meni. Räppäreiden aikataulut kun vähän on mitä on. Mut kyllä kannatti. Fiilis on ihan huikee ja palaute on ollut pelkkää positiivista. On siistiä nähdä ja kuulla kuinka smuutisti vanhan liiton konkarit ja uudet artistit sulautu tähän pakettiin” Oskari Olematon kommentoi possebiisin syntyä ja pitkää prosessia.

Katso 24-minuuttinen video alta.