Organ!k tuo hiphop-kentälle lämpöä ja sielua – uutuussingle on omistettu kaikille äideille

Soul Valpio pääsee ääneen Organ!kin Yellonainen-kappaleella.

Itsenäinen tamperelainen levy-yhtiö Tuore Records on puskenut pihalle Organ!k-kokoonpanon uuden singlen Yellonainen. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu ryhmän tulevalta levyltä.

Kappaleessa on mukana Jyväskylän hiphop-heimopäällikkö Soul Valpio, joka on soolojulkaisujensa ohella monelle tuttu niin Urbaanilegendasta kuin Toistuvat Yllätykset -ryhmästäkin.

– Yellonainen on omistettu kaikille äideille, jotka pysyvät lujina lastensa kasvatuksen kovilla kivillä. Oon pelänny monta kertaa menettäväni äitini, enkä vois olla kiitollisempi hänelle kaikesta mitä oon saanut. En voi ikinä tietää mitä äitiys vaatii, mut voin arvostaa sitä kertomalla sen laulamalla ja teoilla, Soul Valpio kirjoittaa Facebookissa.

Organ!k on rumpali-tuottaja-DJ Toni Nordlundin eli DJ Organ!kin bändi, joka sai alkunsa alun perin kouluprojektina. Hiphop-tuotantoa ja liveinstrumentteja luontevasti tuotannossaan yhdistelevässä kollektiivissa on vuosien aikana vaikuttanut laaja skaala muusikoita sekä vierailevia vokalisteja.

Tuore Recordsin mukaan ryhmältä on lupa odottaa kesän mittaan kahta muutakin singleä sekä remixejä. Kokopitkä Kypsä-albumi on tulossa syksyllä ja sillä tullaan kuulemaan useita vierailijoita.