Opaalin levy-yhtiö O.R.W Inc aktivoituu julkaisijana – kuuntele Spandex Torpedon ensimmäinen single tuoreella labelilla!

Tamperelainen Spandex Torpedo on yksi Opaalin levy-yhtiön ensimmäisistä artistikiinnityksistä.

Opaalin levy-yhtiölle on jo sainattu ensimmäiset artistit.

Suomalainen gangsta rap-pioneeri Opaali on saanut potkaistua viime kesänä perustamansa O.R.W Inc -labelin toiminnan kunnolla liikkeelle. Levy-yhtiö julkaisee jatkossa Opaalin oman materiaalin lisäksi uusien sainausten Nuoren Soodan ja Spandex Torpedon tuotantoa.

Kokeelliseen trap- ja hiphop-soundiin keskittynyt Spandex Torpedo julkaisi vastikään ensimmäisen singlensä Hunajaa, jossa kuullaan myös Opaalia. Pohjois-Suomesta Tampereelle muuttanut 26-vuotias artisti on aiemmin tehnyt omaa materiaalia muutamissa eri kokoonpanoissa sekä soolona. Hänen mukaansa päätös hypätä tuoreelle levy-yhtiölle syntyi helposti.

– Tutustuin Opaalin vasta vähän aikaa sitten, mutta yhteinen sävel musiikista löytyi heti. Muutamien sessarien jälkeen Opaali kysyi haluaisinko lähteä O.R.W Incin kelkkaan sekä artistiksi että äänittäjäksi / miksaajaksi, eikä sitä tarvinnut kauaa miettiä.

Spandex Torpedon käytössä on esimerkiksi tuottaja Trappahillan taustoja. Yhteinen Hunajaa-kappale Opaalin kanssa sai alkunsa tuottajan kuunteluun antaman biitin päälle heitetyistä freestyle-räpeistä.

– Biisi ei sinänsä käsittele mitään, ainakaan omalta osaltani vaan on täynnä inside-juttuja ja outoja läppiä, jotka tavallaan luovat Spandex Torpedon imagoa ja sitä kuvitteellista hahmoa jonka haluan Spandexista tehdä. Ei ollut mitään muuta ideaa kun tehdä biisi aiheesta hunaja ja ollaan Nalle-Puheja. Jokainen kuulija varmaan tulkitsee ton biisin ja läpät omalla tavallaan ja se kai onkin se idea, Spandex Torpedo avaa.

Tulevaisuudessa O.R.W Incin suunnitelmiin kuuluu Opaalin uuden levyn äänittäminen sekä Nuoren Soodan uusi video, joka julkaistaan lähiaikoina. Lisäksi Spandex Torpedon täyspitkä levy on työn alla, mutta sille ei ole vielä asetettu sen tarkempaa julkaisuaikataulua.

– En kuitenkaan aio kiirehtiä levyn suhteen, vaan teen musaa sitä mukaa kun sitä tulee. Sitten kun biisejä ja videjä alkaa olla tarpeeksi ja tuntuu siltä että levyn voi julkaista, niin sitten se laitetaan kasaan ja julkaistaan, Spandex Torpedo toteaa.