Opaali vältti vankilatuomion: ”V*tun hyvä fiilis!” – katso myös miehen uusi video FUM.FI-ensinäytössä

Suomalaisen gangsteriräpin kruunaamaton OG Opaali heilui oman aikansa löysässä hirressä, sillä miestä uhkasi vankilatuomio syyttäjän hakiessa miehelle yli kahden vuoden vankilatuomiota törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä vapaudenriistosta ja pakottamisesta.

Lokakuussa käydyn oikeudenkäynnin tuomio annettiin tänään torstaina kansliatuomiona. FUM.FI tavoitti räppärin, joka kuulosti erittäin helpottuneelta.

– Sain yhden vuoden ja kahden kuukauden mittaisen ehdollisen tuomion. Eli käytännössä en yhtään mitään! Nyt on vitun hyvä fiilis! Opaali hehkutti

– Kaikki törkeät ja vapaudenriisto jäivät pois. Olen vapaa!

Muuttiko tuomiota edeltävä aika miehen ajatusmaailmaa? Tekikö se hänestä muuttuneen miehen?

– Täytyy muistaa, että nämä olivat ikivanhoja juttuja. Mä olin muuttunut mies jo ennen tätä oikeudenkäyntiä. Mä olen herännyt jo paljon aiemmin. Olin tapahtuma-aikaan aivan eri mies kuin nykyään.

Miehellä on jo selvät suunnitelmat, mitä hän aikoo tehdä nyt, kun tuomio on annettu.

– Varasin menolipun Aasiaan. Lähtö on 11. joulukuuta. Tulen takaisin joskus maalis- tai huhtikuussa, mutta jos on keikkaa tarjolla, tulen jo aikaisemmin.

Mies julkaisee tänään myös Valehtelen-biisiin tehdyn videon, joka nähdään ensinäytössä FUM.FI:llä. Millainen video räppärin itsensä mukaan on kyseessä?

– Tämän tekeminen oli vitun hauskaa. Videot ovat yksi syy, miksi teen tätä paskaa.

– Voin sanoa suoraselkäisenä, että tämä on yksi kaikkien aikojen hienoimpia suomivideoita! Tämä menee salettiin Top 10 Suomen all time kovimpia videoita -listan kärkeen, Opaali hehkuttaa.

Katso Valehtelen-video yltä!