Opa ja Eevil Stöö julkaisevat huomenna yhteis-EP:n, jonka mielenvikaisen soundimaailman on loihtinut nuori tuottaja Pehmee Goo

EP on samalla myös kahden levy-yhtiön, Katakombin ja Tasoi Recordsin yhteisjulkaisu.

Opa, Eevil Stöö ja Pehmee Goo julkaisevat yhteis-EP:n, joka kantaa nimeä B.M.T. Tylyn kolmikon yhteissessioissa rakentama neljän raidan EP on hyytävän tiukka kokonaisuus.

Levyn avaa EP:n nimikkoraita B.M.T, joka edustaa soundiltaan kokonaisuuden brittivaikutteisempaa päätyä. Raikkaalta kuulostava grime-henkinen biisi vie kuuntelijat heti Stöön, Opan ja Goon kolkkoon maailmaan.

Toisena kappaleena kuultava Päällä vaan mustaa on junnaava trap-roller, joka esittelee kaikille tutumpaa puolta Opasta ja Stööstä. Manchester on levyn kolmas kappale, joka on raaka ja uhmakas UK:ta henkivä katubiisi. Pehmee Goon mielenvikainen sävellys todistaa viimeistään nyt kuuntelijoille miksi hän on valikoitunut kokonaisuuden tuottajaksi. EP:n päättää jo aiemmin singlenä julkaistu Drippimehu.

Eevil Stöö x Opa – B.M.T julkaistaan huomenna perjantaina 12. heinäkuuta. Levyn julkaisijana toimii Katakombi Records ja Tasoi Records.