One Ghost kamppailee niin toista MC:tä kuin masennustakin vastaan tuplasinglellään

Suomen ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalainen muutti New Yorkista Helsinkiin aikomuksenaan luoda artistiuraa.

One Ghost eli Raphael Verma on 23-vuotias suomalais-amerikkalainen rap-artisti, jolla on sukujuuret Yhdysvalloissa. Verma syntyi kapealla Rooseveltin saarella New Yorkissa, mutta matkusti edestakaisin Suomen ja Yhdysvaltojen välillä koko lapsuutensa. Runojen kirjoittamisen hän aloitti 9-vuotiaana ja muutama vuosi myöhemmin intohimo vaihtui rap-teksteihin. 19-vuotiaana Verma muutti New Yorkista Helsinkiin tähtäimessään löytää julkaisija omalle materiaalilleen.

Verma tuo raikkaan tuulahduksen aitoutta ja sydäntä musiikkiinsa, mikä on melko poikkeuksellista tämän päivän hiphopissa. Miehen esikoisjulkaisu on tuplasinkku, jolta löytyy kappaleet Overtime ja Above.

Overtime on tehty yhteistyössä rapakon takaisen kollegan Ryan Oaksin kanssa. Kappale on saanut inspiraationsa battlerapista, jossa molemmat MC:t pääsevät näyttämään lyyrisia taitojaan. Above sen sijaan käsittelee artistin taistelee masennusta vastaan.

– Kappaleen tarinassa masennus kuvataan naisena. Laulun teemana on tarjota ihmisille toivoa, että he eivät ole yksin, Verma avaa.

Ota tuplasingle kuunteluun alta!