Oman EP:n tehnyt PastoriPike on Aito G – esikoislevyllä mukana muun muassa Mikael Gabriel, Musta Barbaari ja VilleGalle

Tasoi Records

Tasoi Records julkaisee toukokuussa kaksi EP:tä, joista toinen on PastoriPiken soololevy.

Tasoi Recordsille sainattu kongolaistaustainen PastoriPike julkaisee ensimmäisen oman soolojulkaisunsa keskiviikkona 17. toukokuuta. Aito G -EP:llä on yhteensä seitsemän träkkiä, joista neljä on täysin ennenjulkaisemattomia. EP:ltä on aiemmin julkaistu kaksi singlelohkaisua: VilleGallen kanssa tehty BULIFLEIM ja Mikael Gabrielin tulituella toteutettu Musta Vyö. Levyllä kuullaan myös uusi versio Pokataan saalis -kappaleesta, jonka alkuperäistä versiota on esitetty keikoilla. Oman panoksensa levylle edellämainittujen nimien ohella ovat antaneet Gracias, Kingfish, Sebastian Da Costa, Musta Barbaari ja Bile.

– Tää on mun ensimmäinen sooloprojekti, ja se tuo kattavasti esille sen minkälaisesta musiikista mä tykkään ja mitä mä haluan itse tehdä artistina. Ihmiset on nähny musta toistaseks sen räväkän ja äänekkään, hullun puolen joka on tullut mun BULIFLEIM ja Musta Vyö -singleissä esiin, mutta julkaisulta löytyy myös muunlaisia biisejä ja rytmejä. Siellä näkyy ehkä vähän herkkääkin Pikeä. Mun tehtävänä on aina ollu luoda hyvää fiilistä, energiaa ja sitä, että jokainen uskaltais olla oma itsensä, ja toivon että kuuntelijoille avautuu tän EP:n myötä kuka PastoriPike on. Haluun myös tällä projektilla antaa kiitosta ja kunniaa kaikille niille, jotka ovat seisoneet ja seisovat edelleen mun takana, Pike kommentoi.

PastoriPike nousi räppidiggareiden tutkalle alun perin osana Pastorit-nimistä kokoonpanoa. Nyt soolouralle siirtyneen artistin tavoitteena on luoda ja levittää omaa sähköistä energiaansa ympärilleen niin musiikin, videoiden kuin oman Hullutyyli-vaatemallistonsakin kautta. Live-artistina Pike on tehnyt itselleen nimeä räjähtävillä ja karismaattisilla esiintymisillään yhdessä tanssiryhmänsä PikoGangin kanssa.

PastoriPiken EP:n julkaisubileet pidetään All Night -klubilla Kuudennella linjalla perjantaina 26. toukokuuta. Ilta toimii tuplalevyjulkkareina, sillä PastoriPiken labelmate Djangomayn julkaisee myös oman EP:nsä toukokuun aikana. FUM.FI uutisoi Djangomaynin EP:stä myöhemmin erikseen.

Alla PastoriPiken Aito G -EP:n kansi.