Ollie ja Sonny lähettävät terkkuja entisille heiloilleen

Moni artisti on intoutunut julkaisemaan uutta musiikkia ystävänpäivän kunniaksi. Ollie ja SONNY tahtovat toivottaa vaalenpunaista päivää myös entisille seurustelukumppaneille.

Ollien ystävänpäiväksi julkistettu Terkkui exille on hyväntuulisesti etenevä kappale, joka tarkastelee entisiä suhteita lämmöllä ja kevyellä haikeudella. Poppari kertoo tekstin olevan tehty pilke silmäkulmassa, vaikka se onkin paikkapaikoin täynnä henkilökohtaisia tarinoita.

– Haluan biisillä ylistää ex-tyttöystäviäni – nykyisiä frendejä ja läheisiä!

Entisistä heiloista kertovat kappaleet ovat usein sävyltään surumielisiä, joten Ollien kappale on lajissaan piristävä poikkeus.

– Mun mielestä on siistiä, jos pystyy olemaan hyvissä väleissä exän tai exiensä kanssa, Ollie sanoo.

Ystävänpäivää hän kuvailee hyväksi deittipäiväksi, mutta kysymykseen tietystä ystävänpäiväheilasta hän ei suostu suoraan vastaamaan:

– Taitaa olla nykyisiä, entisiä ja tulevia… Ei ole myöskään jäänyt mieleen mitään spessumpaa ystävänpäivämuistoa, mutta nyt on hyvä aika aloittaa tekemään niitä!

Jos siis haluat viedä Ollien ystävänpäivätreffeille, sellaiset tulisi järjestää mieluiten jossain ulkomailla. Ruuaksi artistille kelpaisi pihvi punaviinin kera ja jälkiruuaksi skottiviski.