Olli PA julkaisi uuden kappaleen – myös neljäs albumi tekee tuloaan

Kuva: Mikko Vuoti

Mukana uudella Rosetta-kappaleella kuullaan myös Asa ja Tanja Torvikoski.

Olli PA julkaisi uuden singlen. Mukana uudella Rosetta-kappaleella vierailevat myös Asa sekä Lanai-yhtyeestä tuttu Tanja Torvikoski.

Samalla artisti julkisti työstävänsä uutta albumia, josta Rico Tubbsin tuottama nimikkobiisi tarjoileekin myös pientä esimakua. Järjestyksessään neljäs pitkäsoitto Rosetta saa julkaisunsa maaliskuun puolella. Asan ja Torvikosken lisäksi levyllä kuullaan Pyhimys, Stepa, Refu, Henry K sekä Iida Sams. Olli PA on kuvaillut Rosettan syntyä seuraavasti:

”Oman pihan porukasta -albumin julkaisun jälkeen olin musiikillisesti aika hukassa. Räppi luisti hyvin ja keikkoja tuli, mutta eniten halusin soittaa kitaraa, kirjoittaa laulukappaleita ja tehdä kenties jotakin muutakin kuin musiikkia. Rosetta niin albumina kuin singlenäkin on kuvaus siitä, miten omasta jutusta ei välttämättä ikinä saa kiinni ja silloinkin kun saa, on meillä ihmisillä tapana siirtää maalitolppia aina vain uudelleen kauemmas. Rosetta avaa albumin kysymyksellä, johon loppulevy pyrkii vastaamaan. Viimeiseen kappaleeseen tullessa voidaan todeta, että lopussa kiitos seisoo.”

Uuden Rosetta-kappaleen voi laittaa kuunteluun Spotifysta sekä muista suoratoistopalveluista.