Olli PA ja Henry K tarjoilevat uudella sinkullaan Ouluräppiä isolla O:lla

Kuuntele artistien tuore L.O.V.E-sinkku.

Olli PA ja Henry K julkaisivat tänään, 19. heinäkuuta uuden sinkun, joka kantaa nimeä L.O.V.E.

Olli PA kertoo biisistä seuraavasti:

”Biitti bängää, riimit bängää ja fiilis bängää ja tää kaikki on isompaa ku me. L.O.V.E on Ouluräppiä isolla O:lla. Tällä singlellä narut saatiinkin pidettyä 100% Oulussa kun biitistä vastasi GFB, Featista Henry K ja miksauksesta Donnie Brass. Siinä missä Rosetta albumina muuten edustaa vahvasti modernia ja eteenpäin mennyttä Olli PA saundia, on L.O.V.E nyökkäys siihen mistä on tultu.”

Olli PA julkaisi vuonna 2008 omakustanteena ensimmäisen sooloalbuminsa Syke, joka esitteli leppoisalla asenteella riiminsä runoilevan nuoren oululaisräppärin. Olli PA:n toinen albumi Myrsky julkaistiin vuonna 2012. Albumi nousi julkaisuviikollaan Suomen viralliselle albumilistalle ja vei artistin keikoille yhä tihenevällä tahdilla.

Olli PA on tuttu myös Funksons-yhtyeen riveistä, jonka esikoisalbumi Laiva lasipullossa julkaistiin vuonna 2010 Joku Roti Recordsin toimesta. Funksons-yhtyeen toinen pitkäsoitto 201Nyt julkaistiin vuonna 2013. Olli PA:n kolmas soolopitkäsoitto Oman Pihan Porukasta (OPP) julkaistiin lokakuussa 2015 ja se oli ilmestyessään mm. YleX:n ”Viikon levy” ja albumilta irroitettu single Paperikuppeja soi ahkeraan radioissa.

Perusjätkien ja Kultaleiman riveissä räpännyt Henry K on tekemässä kokopitkää soololevyä, ja sanavalmis lyyrikko näyttää myös osaamistaan tulevalla singlellä.

Kuuntele uusi sinkku alta.