Olisikohan tässä brändiyhteistyön paikka? Tuore helsinkiläinen rap-duo namedroppaa uudella EP:llään isosti Helly Hansenin ja Range Roverin

Cavallini & Shrty julkaisi odotetun EP:nsä.

Pitkään pinnan alla kuplinut helsinkiläinen rap-duo Cavallini & Shrty on nyt valmiina lunastamaan odotukset tuoreella EP-julkaisullaan. Tänään julkaistu viiden raidan paketti kantaa nimeä Afro Finska ja sen julkaisijana on kunnostautunut Monsp Records.

Kovassa haipissa oleva kaksikko on tullut tunnetuksi kappaleistaan Pull Up, Onks sul muut? ja Wavy, jossa on mukana Kingfish ja Kani. Edellä mainittujen hengentuotteiden ohella uudelta EP:ltä löytyy ennen julkaisemattomat träkit Range Rover ja Helly Hansen.

Kaksikon tuoreen EP:n levyjulkkarit järjestetään Helsingin Kuudennella Linjalla perjantaina 23. helmikuuta. Samassa All Night -illassa nähdään myös uuden albumin julkaissut Aksim, Rähinä Recordsin laulajalupaus Ike sekä Tasoi Recordsin uusi tulokas Ege Zulu. Illan levymusiikista huolehtii vastikään oman esikoissinglensä Broflake julkaissut DJ Yeboyah.

Liput levyjulkkareihin myydään ovella 12 euron kappalehintaan. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!