Olisiko sinulla hetki aikaa Eminemille? Tsekkaa kotimaisten tekijöiden ajatukset maailman isoimmasta rap-artistista ja osallistu kilpailuun!

Skabassa on jaossa kaksi Eminem-tuotepakettia.

Yksi vuoden isoimmista tapauksista hiphopin saralla on nyt täällä, sillä Eminem on julkaissut odotetun yhdeksännen studioalbuminsa Revival. 19 kappaletta sisältävällä albumilla vierailee monia nimekkäitä artisteja ja sen vastaavana tuottajana toimii Dr. Dre.

Universal Music tiedusteli useilta suomalaisilta artisteilta heidän näkemyksiään Eminemistä ja tämän tuotannosta. Lisäksi selvisi, millaisia odotuksia kotimaisilla tekijöillä on rap-ikonin uusimmalle hengentuotteelle.

Katso koostevideo haastatteluista alta! Kaikki videot löydät kokonaisuudessaan Universal Musicin Finlandin viralliselta YouTube-kanavalta.

FUM.FI järjestää yhteistyössä Universal Musicin kanssa kilpailun, jossa on jaossa kaksi Eminem-tuotepakettia. Tuotepaketit sisältävät Revival CD:n, t-paidan ja Revival-viraalikampanjan hengessä toteutetun reseptivihkon. Palkinnot arvotaan alla olevaan kilpailukysymykseen oikein vastanneiden kesken. Kilpailu on voimassa perjantaihin 22. joulukuuta asti ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.