”Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä!” – Mikael Gabriel ja Juha Tapio yllättivät yhteisbiisillä

Mikael Gabriel ja Juha Tapio yhdistivät voimansa.

Pitkän uran omilla tahoillaan tehneet Mikael Gabriel ja Juha Tapio ovat julkaisseet yhteisbiisin nimeltään Kompassi

Raikkaasti ja vastustamattomasti eteenpäin rullaava single kehottaa luottamaan omaan sydämeen kompassina. Kappaleen tunnelma on kesäisen kevyt, mutta antaa lyriikoillaan myös ajattelemisen aihetta, kuten molempien artistien tyyliin sopii. Artistit ovat kommentoineet tuoretta yhteistyötään tiedotteelle näin:

”Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä! Mutta semmosta se on: tilaisuuksia tulee ja niihin haluaa tarttua, kun pitää sydäntä kompassina.”

Mikael Gabrielin edellinen albumijulkaisu oli Elonmerkki viime vuodelta. Albumin Tokio-kappaleelle tehty, Karim Sahebin ohjaama musiikkivideo toi artistille Emma-palkinnon tänä vuonna. Kesällä Miklu keikkailee ympäri Suomea ja hänet nähdään muun muassa Justin Bieberin lämmittelijänä Kaisaniemessä 9. elokuuta.

Juha Tapio puolestaan julkaisi edellisen albuminsa, Pieniä taikoja, vuonna 2019, jonka jälkeen hän jäi tauolle suoraan loppuunmyydyn Hartwall Arenan lavalta. Syyskuussa 2021 Juha Tapio teki paluun tauolta Valitsisin sut -singlellään, jota seurasi tänä keväänä kappale Vaadin rauhaa. Kesä kuluu Juha Tapiolla kiertueen merkeissä, joka huipentuu Tampereen Ratinan Stadionilla lauantaina 6. elokuuta.

Kuuntele kappale alta.