Oletko menossa Pyhimyksen ilmaiskeikalle Narinkkatorille tai johonkin muuhun All Day Agencyn tapahtumaan? Toimi näin ja saatat saada uutta sisältöä vaatekaappiisi!

Tero Ahonen

All Day Agency kutsuu mukaan viikonloppukierrokselle.

Helsinkiläinen All Day Agency on vuodesta 2016 asti diilannut lukemattomia artisteja keikoille ympäri maata ja tuonut useita ulkomaisia nimiä Suomeen. Nyt ohjelmatoimisto järjestää pääkaupungissa tiukan kattauksen keikkoja loppuviikon aikana, minkä kunniaksi niihin osallistujien kesken arvotaan All Day -tuotepaketti.

Käsikirjoitus All Dayn värittämälle viikonlopulle alkaa jo torstaista, kun Henry’s Pubissa nähdään Raappana, Tippa-T ja Bizi. Tapahtuma ei maksa mitään, joten osallistuminen ei ole ongelma kausiluonteisesta budjettivajeestakaan kärsivillekään.

Perjantaina räppipäät voivat suunnata joko pitkän sillan toiselle puolelle Kallioon tai vaihtoehtoisesti pysytellä keskustan ja Töölön suunnalla. MC Taakibörsta pärskii Neljännellä linjalla sijaitsevassa Mascotissa samalla kun Aksim, Cavallini & Shrty, Ike ja Ege Zulu nostattavat tunnelmaa Kuudennella Linjalla.

Samana iltana Töölön Korjaamolla on mahdollisuus ottaa ennakkotuntumaa Graciaksen uuteen suomenkieliseen materiaaliin sekä tarkistaa F:n ja Bizin livetoimituksen taso. Tavastialla pidetään samanaikaisesti tuplalevyjulkkarit, joiden keskiössä ovat Kuben ja Eevil Stöön yhteislevy Pomo Sapiens sekä ensin mainitun artistin sooloplatta All Jucci.

Lauantaina heikkoa happea on mahdollista korjata tutustumalla raikkaassa ulkoilmassa Pyhimyksen odotetun Tapa poika -albumin sisältöön livemuodossa. Edes budjettinsa jo edellisenä iltana polttaneilla ei ole mitään hätää, sillä Narinkkatorin ainutlaatuinen levyjulkkarikeikka on kaikille katsojille sataprosenttisen ilmainen kokemus.

Mikäli All Day -huppari, lippis ja sukat kiinnostavat, niin kannattaa postata keikkakuva tai muu jokin kuva Instagramiin aikavälillä 22.-25. helmikuuta. Tuotepakettien voittajat arvotaan tunnisteella #alldayagency varustettujen otosten joukosta. Voittajiin otetaan yhteyttä maanantaina 26. helmikuuta. Lisätiedot kaikista tapahtumista saa kätevästi All Day Agencyn Facebook-sivun tapahtumat-osiosta.