Oletko kiinnostunut musiikkibisneksestä ja tapahtumatuotannosta? Nyt olisi tilaisuus päästä alalle, sillä Nosturilla on haku päällä!

Nosturi / ELMU ry

Legendaarinen Nosturi hakee harjoittelijaa.

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut Nosturi on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen keskeisimmistä keikkapaikoista, jossa on nähty tuhansia kotimaisten ja ulkomaisten artistien keikkoja. Urbaanin musiikin kuluttajille tapahtumapaikka on tuttu myös esimerkiksi vuosittain järjestettävien Rähinä Live- ja Rap SM Freestyle Battle -tapahtumien kotina.

Nyt opiskelijoilla ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä hyppäämään sisään kotimaiseen musiikkibisnekseen, sillä Nosturiin on haussa harjoittelija. Harjoitteluohjelma kestää kevään 2018 ajan.

Etsinnässä ei ole tyhjäntoimittaja, sillä Nosturin harjoitteluohjelmassa on tiedossa monipuolista tekemistä todella laajalla skaalalla. Harjoittelijalle on luvassa kokemusta niin markkinoinnista, artistihoustauksesta, graafisesta suunnittelusta kuin äänitekniikastakin.

Lisäksi harjoittelu on yksi viimeisistä mahdollisuuksista työskennellä historiallisessa Nosturissa, sillä alue muuttuu lähivuosina hiljalleen uudeksi asuinalueeksi sekä toimisto-, liike- ja kulttuuritiloiksi. Nosturia ja sen ohjelmistoa hallinnoivan Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n toiminta jatkuu myöhemmin uusissa tiloissa.

Mikäli paikka kiinnostaa, niin kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoa hakemisesta löytyy täältä.