Olari 21 Musiikin toiminta laajenee: levy-yhtiö seuraa Rähinän, Monspin ja 3rd Rail Musicin jalanjälkiä

Olarilaisen levy-yhtiön perustaja on Janne "BJD" Kotila.

Kotimaiseen urbaaniin musiikkiin keskittynyt levy-yhtiö on rekisteröinyt uuden aputoiminimen.

Äänitteiden tuotantoon ja kustantamiseen suuntautunut Olari 21 Musiikki toimii jatkossa myös ohjelmatoimistona. Yritys on rekisteröinyt itselleen aputoiminimen Olari 21 Live, jonka kautta myydään aluksi levy-yhtiön omien artistien keikkoja. Toiminta käynnistyy kahden keikkamyyjän tuella.

Palvelutarjonnan laajentaminen keikkamyyntiin ei ole uusi ilmiö kotimaisille urbaanin musiikin kentällä toimiville pienlevy-yhtiöille. Aiemmin esimerkiksi Rähinä Records, Monsp Records ja 3rd Rail Music ovat perustaneet omat ohjelmatoimistonsa tai -palvelunsa.

Viime aikoina alalla on tapahtunut muutoksia, kun helsinkiläinen ohjelmatoimisto Fullsteam Agency osti toukokuussa Rähinä Liven toiminnan. Monspin osittain omistama Ramin Välitys taas fuusioitui alkuvuodesta uuden toimijan All Day Agencyn kanssa. 3rd Rail Musicin taustatahot jatkavat edelleen perustamansa Booktheartists.com-palvelun kanssa.

Vuonna 2013 perustetun Olari 21 Musiikin artisteja ovat muun muassa Arjen Antisankarit, Eino Antiwäkki, FAM, Hursti & Häkkilä sekä MCP & Kimbo. Lisätietoa levy-yhtiöstä löydät täältä.