Ohjelmatoimisto ja tapahtumajärjestäjä Hög Agency & Promotion on nyt myös levy-yhtiö – ensimmäisestä julkaisusta vastaa Olli Antonio

Negatiivisesta Nuorista tunnetuksi tullut lahtelaisartisti jatkaa musiikin tekemistä soolouralla.

Ohjelmatoimistona ja tapahtumajärjestäjänä tunnettu helsinkiläinen Hög Agency & Promotion on laajentanut toimintaansa. Yritys julkaisee jatkossa myös musiikkia nimellä Hög Records.

Yrityksen levy-yhtiötoiminnan ei ollut alun perin tarkoitus alkaa ihan lähiaikoina, mutta lahtelaisen Olli Antonion tuore materiaali sai Högin harkitsemaan peliliikkeitään uudelleen.

– Soitin pari biisii ja jätkät perusti mun takii levy-yhtiön, artisti itse totesi Instagramissa.

24-vuotias Olli Antonio tuli tunnetuksi osana Negatiiviset Nuoret -kokoonpanoa, joka levytti hetken aikaa Rähinä Recordsille. Punk-henkinen ryhmä oli aluksi Ollin ja Eetu Knuutilan sivuprojekti, joka sai nopeasti nostetta siipiensä alle. Tänään ilmestynyt trap-soundia edustava single Pinkkei elefanttei onkin Olli Antonion ensimmäinen sooloartistina Negatiivisten Nuorten jälkeen.

Soolourallaan Olli Antonio uskoo pääsevänsä toteuttamaan paremmin itseään ja omia visioitaan. Visuaalisella puolella esimerkiksi videoiden ja kansitaiteen suhteen hän saa tukea Toni ”FemboArt” Hemmilältä, kun taas kappaleiden tuottajana kunnostautuu Räxä.

Seuraavaa singlelohkaisua ja jopa pitkäsoittoa on lupa odottaa julkaistavaksi vielä tämän vuoden aikana. Kuuntele Pinkkei elefanttei alta!