Ohi on! Kevin Tandu palaa uudella singlellään monelle tänään ajankohtaiseen hetkeen, kun aamukammalla ei tee enää mitään

Rap-artistin tuore TJ0-single on omistettu varusmiespalveluksensa päättäville.

Tänään monelle varusmiehelle koitti pitkään odotettu hetki, kun aamukammasta ei enää löytynyt piikkejä. Näissä tunnelmissa liikutaan myös Kevin Tandun uudella TJ0-singlellä, joka on eräänlainen kunnianosoitus varusmiespalvelukselle tai ainakin reserviin pääsylle.

– Armeija oli hieno kokemus, joka samalla opetti arvostamaan siviilielämää, ja TJ0 kertoo siitä fiiliksestä kun voi vihdoin heittäytyä vapaalle, Tandu kommentoi.

Tykkimiehenä kotiutunut Kevin Tandu suoritti oman yhdeksän kuukauden mittaisen asepalveluksensa Upinniemen varuskunnassa esikuntajoukkueessa. Inttiin lähteminen ei ollut rap-artistille helppo päätös, mutta kokemus osoittautui jälkeenpäin hyödylliseksi.

– Nykyään asiat menee aikamoisessa järjestyksessä paremmin kuin ennen. Armeija on tuonut mulle sopivan tasapainon elämään, tapahtumapromoottorinakin tunnettu Tandu pohtii.

Varusmiespalveluksen jälkeen helsinkiläisartisti on keskittynyt töihin sekä musiikin ja keikkojen tekemiseen. Uusia alokkaita hän haluaa kannustaa tarttumaan intin tarjoamaan haasteeseen ennakkoluulottomasti.

– Mosat älkää hajotko, aamuja vaan sinne kasarmille ja tsemppiä! Kyllä te siihen pystytte!